Trgovina in Svetovanje

Strokovna področja:

  • Premog, Koks, Petrolkoks

Če potrebujete premog ali koks v specifični kvaliteti in količini (izvor predvsem Indonezija, Rusija in ZDA) vam ga lahko priskrbimo. Če želite vzpostaviti poslovanje z določenim porabnikom premoga (predvsem Srednja Evropa in Mediteran) vam lahko pridobimo pogoje, kako postati dobavitelj in uredimo ter obdelamo tehnične in logistične rešitve za posamezen projekt.

  • Energetika (sončne- in hidro-elektrarne, hibridni sistemi, kogeneracija)

Če želite sončno elektrarno, mini- ali mikro- hidro elektrarno, kogeneracijsko postrojenje za paro/toploto ali hibridno enoto, nudimo dobavo posameznih komponent ali izvedbo projektov  do 10 MW “na ključ”.

  • Marmor (izkop, obdelava, trženje)  

Če potrebujete visoko-kvalitetni beli marmor ali, če bi radi prevzeli lastništvo rudnika belega premoga za zagotovitev dolgoročne dobave te ekskluzivne in redke kamnine ali, če potrebujete podporo pri vodenju rudnika v Srednji/Vzhodni Evropi, imamo najverjetneje primerno rešitev za vas.

  • Razvoj novih poslov (JV Azija, SV Evropa)

V primeru, da želite svoje poslovanje razširiti v SV Evropo (predvsem Nemčija, Avstrija, Slovenija, Hrvaška, Srbija, BIH, Črna gora in Makedonija), ali pa prihajate iz SV Evrope in bi svoje posle radi razširili tudi v JV Azijo (predvsem Indonezija in Singapur), lahko skupaj analiziramo vaše cilje in jih v sodelovanju dosežemo.

  • Logistika

Ponujamo rešitve različnih logističnih problemov med JV Azijo in Evropo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA